underbart säger jag bara

God kväller!
Idag var jag uppe med tuppen. Gick upp halv sju, skulle jobba vid halv nio. Underbart att vakna till fint väder:), man blir verkligen mycket gladare då. Allt känns bättre när solen skiner. Känns som att sommaren äntligen är påväg på riktigt nu. Tråkigt att man jobbar hela helgen när det är sånt här fining väder, men,men. Det kommer ju flera helger som tur är.

Efter jobbet blev jag upphämtad av Mamma, mammas kille Göran och Pamela. Mamma och Göran hade hjälpt Pamela att packa lite saker idag. Hon flyttar ju ut när jag flyttar in nästa helg. Å är så glad:). Vill flytta NU! vill inte vänta en vecka till.

Sen åkte vi hem till mamma och göran där min vackra syster och hennes pojkvän höll på med maten. Det serverades tzatziki, grönsaker, ungspotatis och en speciell biff eller va man ska kalla det, en som mysan hittat på själv. Väldigt gott var det. Efter det bjöds det på rulltårta som dom också hade gjort. Mums. Var mysigt att få träffa mammsen och syrran. Träffar ju inte dom så ofta för jag bor hos pappa och syrran bor hos mamma.
Vid åtta körde vi upp mysis och hennes kille jonathan till kungälv.
Nu sitter jag och lyssnar på musik. Ska snart gå och lägga mig. Börjar lite senare imorgon , men är rätt trött efter dagenspass.

pusselipuss

jag och mammsen<3


Student

Tjohoj.
Igår var jag på min grannes (blåsiga) student. Vi är inte bara grannar, vi är barndomskompisar också. Hon är den enda barndomskompisen som jag umgås med fortfarande. Var skit kul att se henne ta studenten:). Har haft lite små ångest nu när alla börjar ta studenten. Tänk att det redan har gått en helt år sen man själv gjorde det. Exakt idag för ett år sen tog jag studenten. De  e sjuukt vad tiden går. Gillar inte att den springer iväg. En vecka är liksom ingenting, en månad är ingenting.

Ett litet minne, hittade en så fin bild så måste lägga upp den:).

Fia, Jag, Alex T och Alex G

Iallfall. Började med att vi var och kollade när hon sprang ut :), sen kolla vi när dom röjde på flaket, sen åkte vi hem medans kajsis åkte på flak
Sen så kom kajsis hem o då blev det mat och öl och sen tårta och öl. Senare på kvällen åkte vi in till studentfesten som var på bryggeriet. Jag som var glad att dom hade sin studentfest med byggymnasiet istället för transport blev besviken när vi kom in. Inte en endaste puddig där. Men va fan vi hade så jäääävla skööööj.
Det var jag kajsa, mattson, carro och en kompis till henne. Sen så var ju kajsas klassisar där också.

Efter många öl och shottar var ialfall jag inte särskillt nykter längre. När bryggan stängde drog vi direkt till burgerking, och som vanligt på fyllan så bestället man extra ALLT!.
Efter maten så tog vi en taxi hem vet inte vad klockan kan ha varit, men jag fick inte mycket till sömn den natten. Skulle upp och jobba vid åtta.
MEN så blev det inte för jag försov mig..men bra det, för jag var ändå helt död när jag vaknade, riktigt dålig asså. Tänk då om jag hade gått upp tidigare liksom, nää de hade inte funkat.
Jag ger studentdagen 5 av 5 toasters riktigt jävla kanonkul!! Hade lätt gjort om det igen.
Sen så har man ju världens blåmärke på knät och ett på armen också haha harregud  va vi röjde på. Och jag är så stolt över dig kajsis! Du är grym som klararade det. Fy fan va du är bja som Liv sa, världens sötaste unge till lillasyster har du också:).

Segt på jobb idag, men det har gått bra, imorgon jobbar jag 9-17 sen blir det middag hemma hos mammsen med göran mysan och pamela. Blir mysigt.

Vackraste studenten.


Puss och hej.


SANNAALICIA

SannaAlicia

Äntligen har jag skaffat mig en alldeles egen liten blogg(sannaalicia). Självklart så hade jag skrivit världens finaste blogginlägg som försvann när jag tryckte fel. Så är det alltid med nya program, det är bara att räkna till tre och börja om igen. Surt, men sant. Så nu orkar jag inte skriva om allt igen. Men en kortuppdatering av mitt liv:
Nr 1. Flytt hemifårn snart, GALET. Är livrädd, uppspelt och väääääldigt glad. Hur ska jag och pappsen klara oss utan varandra?..
Nr 2. Afterwork imon med jobbet, kommer bli väldans roligt.
Nr 3. Kajsa, min barndomsvän och bästa granne tar studenten på torsdag. Som tur är så är jag ledig den dagen så kommer vara med under hela studenten. Även på studentfesten, oj va vi kommer röja.
Nr 4. Vakna lite lätt bakis kl 8 på fredag och sedan jobba hela helgen. Dvs lördag och söndag. Sen jobbar jag på i fem dagar till innan det blir någon ledighet. Men den ledigheten försvann lika fort som den kom, FÖR jag flyttaaar. Wihooo:D.

Har massor att skriva, men det blir en annan dag. Puss & kram
(Nu råkade jag trycka på nått annat, det är därför all text är sneskriven. haha . hur ska det här gå egentligen.)

RSS 2.0